ВИКОРИСТАННЯ КВЕСТ-ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ МЕДІАКОМПЕТНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Тимченко, Олена (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Стаття присвячена проблемі формування медіакомпетентності майбутніх педагогів. Розкрито сутність поняття “медіакомпетентність учителя початкової школи”. Описано основні компоненти веб-квесту, визначено потенціал технології для формування медіакомпетентності майбутніх педагогів.