ДУХОВНА МУЗИКА ТА ЇЇ РОЛЬ У ВИХОВАННІ ОСОБИСТОСТІ ЗДОБУВАЧА ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ - Московчук, Людмила (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розкрито сутність поняття “духовна музика”, висвітлено різні підходи сучасних науковців до його визначення. З'ясовано структурні складові духовної музики. Звертається увага на значення духовної музики у вихованні особистості здобувача початкової освіти.