МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО УЧИТЕЛЯ МУЗИКИ ЗАСОБАМИ ДИРИГЕНТСЬКО-ХОРОВИХ ДИСЦИПЛІН - Пухальський, Тарас (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті висвітлено актуальну проблему вищої педагогічної освіти – професійну підготовку майбутнього учителя музики закладів загальної середньої освіти, розкрито логіку побудови моделі формування професійної компетентності майбутніх учителів музики засобами диригентсько-хорових дисциплін, розглянуто її структурні блоки.