ФОРМУЛЮВАННЯ ТА АЛГОРИТМІЧНИЙ ВИКЛАД ПОНЯТІЙНОГО АПАРАТУ В ПЕДАГОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ІЗ ПОЗИЦІЙ МЕТОДОЛОГІЧНОЇ ЛОГІСТИКИ - Онищук, Людмила (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Пропонований контекст викладу основного змісту статті є результатом вивчення, узагальнення та систематизації доробку вітчизняних і зарубіжних учених із досліджуваної проблеми з позицій методологічної логістики. Він може слугувати методичною пам'яткоюнагадуванням для науковців, науково-педагогічних і педагогічних працівників, аспірантів, докторантів різних спеціальностей у галузі педагогічних наук.