ВИВЧЕННЯ ТВОРІВ СВІТОВОЇ ВОКАЛЬНОЇ КЛАСИКИ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ ВОКАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Прядко, Олена (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розкриваються проблеми формування вокально-педагогічного репертуару студентів музично-педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти на заняттях із постановки голосу, розглядаються принципи добору та специфіка використання творів світової вокальної класики в ході співацького розвитку майбутніх педагогів-музикантів.