ФОРМУВАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН У ПРОЦЕСІ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПРАКТИЧНОГО ЗАВДАННЯ - Перетятько, Вікторія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розкривається процес формування методичної компетентності майбутніх викладачів природничих дисциплін у ході виконання індивідуального практичного завдання – проекту. Висвітлюється розроблене авторами навчально-методичне забезпечення самостійної роботи студентів-магістрантів.