ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ ВЕБ-ДИЗАЙНУ - Курінная, Тетяна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
В основі теоретико-методологічних досліджень у вивченні веб-дизайну покладено семантикосеміотичний напрям. Доведено використання некласичного напряму з метою вивчення вебдизайну як складно-структурованого та динамічного елементу Інтернет-культури, та обґрунтовано його роль при формуванні мислення особистості.