ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС ВИЩОЇ ШКОЛИ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ АВТОНОМНОСТІ СТУДЕНТІВ - Попов, Роман (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
Стаття присвячена теоретичному підходу щодо проблеми імплементації інноваційних технологій в освітній процес вищої школи як засобу розвитку автономності студентів. Надано аналіз інноваційним технологіям, які застосовуються в освітньому просторі вітчизняної вищої школи, наголос зроблено на інформаційно-комунікаційних технологіях, зокрема на тих можливостях, які відкриваються при застосуванні дистанційного та комбінованого навчання у процесі розвитку автономності студентів закладів вищої освіти.