МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ ФІЛОСОФІЇ В ШКОЛІ - Кришмарел, Вікторія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розглянуто специфіку навчання філософії в школі на основі аналізу сучасних реформ у системі освіти України та світового досвіду такого впровадження. Виокремлено методичні умови, які дозволяють ефективно проводити таке навчання. Змодельовано рекомендації для вчителів як фасилітаторів при проведенні наскрізного навчання філософії в школі.