ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЯК ТЕОРЕТИЧНА ПРОБЛЕМА - Гончарук, Олена (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті викладено, за розгорнутої опори на численні методологічні й методичні джерела, теоретичну програму формування комунікативних компетенцій дітей старшого дошкільного віку, автор робить акцент на необхідності активізації засвоєння засад національної мови.