ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-ЕСТЕТИЧНОГО СМАКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБОМ ВЗАЄМОДІЇ МУЗИКИ І ЖИВОПИСУ - Ларіна, Ірина; Доля, Юлія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розглянуто процес формування музично-естетичного смаку дошкільників засобом взаємодії музики і живопису. Представлено досвід організації музично-естетичної роботи з дітьми із використанням методів взаємодії суміжних мистецтв на засадах спільних засобів виразності.