ЗНАЧЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕАТРАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ У ФОРМУВАННІ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ УЧИТЕЛЯ - Ситник, Тамара (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті визначається багатогранна структура професійної майстерності учителя, розкриваються шляхи формування його творчої індивідуальності та обґрунтовується важливість застосування елементів театральної педагогіки у забезпеченні техніки та технології педагогічного процесу.