ТВОРЧІ ІНДУСТРІЇ: СТРАТЕГІЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ - Котляр, Світлана; Григорук, Денис (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Сучасний розвиток суспільства є неординарним, бо сповнений змін та трансформацій, зокрема впливом такого явища, як глобалізація. У статті розглянуто оцінку ефективності засад організації діяльності в галузі сценічного та аудіовізуального мистецтв. Запропоновано методичні підходи до розробки та впровадження програм організації діяльності в театрі, кіно, на телебаченні. Автор дійшов до висновку, що практична діяльність з фаху та знання креативних індустрій – це нова зброя у конкурентній боротьбі сучасних театральних закладів культури нашого часу.