ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ЛІКАРІВ-АНЕСТЕЗІОЛОГІВ В УКРАЇНІ - Чабанович, Надія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
В умовах формування єдиного світового освітнього простору необхідною умовою професійної підготовки майбутніх лікарів-анестезіологів України є орієнтація на світовий досвід підготовки майбутніх лікарів, його компаративний аналіз та творче використання інноваційних ідей в освітньому процесі.