ОСОБЛИВОСТІ КОНТРОЛЮ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ З ІНОЗЕМНИХ МОВ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ - Полонська, Тамара (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розглянуто основні особливості контролю навчальних досягнень учнів початкової школи з іноземних мов у контексті компетентнісного підходу та вимог Нової української школи. Зокрема, визначено зміст і завдання контролю; проаналізовано його функції, види, форми, об'єкти; подано зразки вправ і завдань для перевірки знань, умінь і навичок учнів з іноземної мови.