КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО РОЗВИТКУ КОМУНІКАТИВНИХ УМІНЬ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ - Підлужна, Галина (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розглянуто окремі лінгвометодичні аспекти розвитку комунікативних умінь молодших школярів на уроках української мови. Автор акцентує увагу на особливостях розвитку аудіювання й говоріння за умов компетентнісного підходу та застосування науково обґрунтованих сучасних методів і прийомів навчання.