ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ НА ЗАНЯТТЯХ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Олинець, Тетяна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті визначено суть понять інтерактивне навчання та критичне мислення. Обґрунтовано значення й охарактеризовано переваги використання інтерактивних технологій у навчальному процесі. Представлено мету технології розвитку критичного мислення та універсальність її використання у різних галузях. Наведено приклади інтерактивних вправ, які формують та розвивають критичне мислення студентів на заняттях іноземної мови.