НАСТУПНІСТЬ РОЗВИТКУ МОВЛЕННЯ СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ І МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ У МОВЛЕННЄВОІГРОВІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Мартіна, Олеся (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті описано методику формування мовленнєвих умінь старших дошкільників та учнів початкових класів засобами ігрових технологій, а також принцип наступності й перспективності у використанні методів і форм навчальної роботи з дошкільниками й молодшими школярами; обґрунтовано педагогічні умови розвитку зв'язного мовлення дітей в мовленнєвоігровій діяльності.