ДІЯЛЬНІСТЬ КАФЕДРИ ТЕОРІЇ ТА МЕТОДИК ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ К-ПНУ ім. І. ОГІЄНКА ЩОДО ПІДГОТОВКИ ПЕДАГОГА ДО РОБОТИ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ - Гудима, Наталія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті проаналізовано впровадження ідей Нової української школи в освітній процес закладів вищої освіти з метою забезпечення реалізації ключових компетентностей майбутніх педагогів Нової української школи відповідно до нового Державного стандарту початої освіти; описано заходи з реалізації завдань підготовки в університеті сучасного педагога початкової освіти до роботи в Новій українській школі.