НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СУПРОВІД ОРГАНІЗАЦІЇ РОЗВИВАЛЬНО-МОВЛЕННЄВОГО СЕРЕДОВИЩА В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Ватаманюк, Галина (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розкрито сутність понять “розвивально-мовленнєве середовище”; “науково-методичний супровід організації розвивально-мовленнєвого середовища в ЗДО”; схарактеризовано види і типи розвивально-мовленнєвого середовища та його складові; описано модель науковометодичного супроводу організації розвивально-мовленнєвого середовища.