СПЕЦИФІКА ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА З УЧНЯМИ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Чайка, Світлана (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розглянуто специфіку проведення уроків музичного мистецтва з учнями початкових класів. Урок музичного мистецтва є основною формою музичної освіти учнів закладів загальної середньої освіти, від організації та проведення якого залежить вирішення завдань музичної освіти.