ВИМОГИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З МЕТОДИКИ МУЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Воєвідко, Людмила (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті висвітлено вимоги до змісту та організації практичних занять першого бакалаврського рівня підготовки студентів на етапі створення та затвердження нових стандартів вищої освіти. Актуальність нашої тематики, в першу чергу, визначається завданням реформування змісту, форм, методів та технологій навчання здобувачів вищої освіти з методики музичного виховання. Розглянуто одну із провідних форм організації освітнього процесу у вищій школі – практичне заняття. Проаналізовано основні вимоги підготовки до практичних занять здобувачів вищої освіти для досягнення успішного результату. Виокремлено основні переваги активної продуктивної роботи під час навчальних занять. Окреслено зміст, методи, форми роботи на практичних заняттях зі здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво).