ОСНОВИ АНАЛІЗУ СКУЛЬПТУРНИХ ТВОРІВ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХУДОЖНІХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Бренюк, Алла (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті досліджуються основні критерії аналізу творів скульптури. Висвітлюються її характерні ознаки та якості. Подається розроблений автором орієнтовний зміст аналізу скульптурних об'єктів для студентів художніх спеціальностей закладів вищої освіти.