ЗАСОБИ “ТЕАТРАЛЬНОЇ ЕКСПРЕСІЇ” У ВИХОВАННІ ФАХІВЦІВ АУДІОВІЗУАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА ТА ВИРОБНИЦТВА - Балабан, Олександр (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розкриваються теоретичні і практичні підходи до використання методи “театральної експресії” в процесі виховання акторів і режисерів. Акцент зроблено на необхідність активнішого впровадження методології, започаткованої Л. Курбасом, у практику навчання. Досвід показав, що спочатку, на перших порах навчання, займатися з молодими акторами теорією – передчасно.