МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ПІДСУМКОВИХ УРОКІВ МИСТЕЦТВА В ОСНОВНІЙ ШКОЛІ - Аліксійчук, Олена (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті висвітлюються організаційно-методичні особливості проведення підсумкових уроків мистецтва. Розглянуто педагогічні умови розвитку творчої самореалізації школярів на підсумкових уроках мистецтва в основній школі; описується методика використання опорних конспектів, тестових завдань та ігрових технологій на нестандартних підсумкових уроках мистецтва.