ВИВЧЕННЯ СТУДЕНТАМИ ОНЛАЙН-СЕРВІСІВ, ПОВ'ЯЗАНИХ iЗ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПОЇЗДОК - Смалько, Олена (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті йдеться про деякі види онлайн-сервісів, корисних для використання під час підготовки та організації поїздок країною і за кордон, інструментальні можливості яких варто вивчати студентам упродовж навчальних дисциплін відповідного спрямування.