ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ТЕХНІКІВ-ТЕХНОЛОГІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ”: ДОСВІД, СТАН І ПРОБЛЕМИ - Ткач, Лілія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті обґрунтовано необхідність дослідження концептуальних, теоретичних і методичних засад професійної підготовки техніків-технологів із спеціальності “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» у коледжах харчової промисловості. Доведено, що для обґрунтування педагогічних умов практичної підготовки майбутніх фахівців необхідно знати як історичні аспекти, наукові напрацювання, так і сучасний стан і проблеми організації практик, і визначити проблемні аспекти, які складатимуть перспективи подальших наукових пошуків.