НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ РОБОТИ З ДИТЯЧОЮ КНИГОЮ У ПЕДАГОГІЧНІЙ СПАДЩИНІ ІВАНА ОГІЄНКА - Ватаманюк, Галина (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті висвітлено науково-методичні аспекти роботи з дитячою книгою у початковій школі крізь призму педагогічних поглядів Івана Огієнка; названо методичні праці, які стосуються дитячого читання; розкрито сутність окремих із них; виявлено можливості їх використання у практиці дошкільної освіти.