ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ ОПТИМАЛЬНОГО СТИЛЮ ПЕДАГОГІЧНОГО СПІЛКУВАННЯ НА ЗАНЯТТЯХ ІЗ ДИСЦИПЛІН ОБРАЗОТВОРЧОГО ЦИКЛУ - Соловйова, Юлія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розглядається підготовка майбутніх вихователів до використання оптимального стилю педагогічного спілкування на заняттях з дисциплін образотворчого циклу. Розглядається діалогічне спілкування як вид професійного спілкування, що відповідає критеріям діалогу. Обґрунтовується роль дисциплін образотворчого циклу в процесі суб’єкт-суб’єктної взаємодії педагога та дітей.