ПОЕТАПНА МЕТОДИКА ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА в ПРОЦЕСІ ІНТЕГРАЦІЇ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКИХ ДИСЦИПЛІН - Лабунець, Віктор; Карташова, Жанна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розкрито поетапну методику фахової підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва у процесі інтеграції інструментально-виконавських дисциплін; обґрунтовано напрями розвитку кожного з етапів; розроблено блоки методів. У дослідженні зміст фахової підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва розглядається як комплексна цільова програма, у якій кожна окрема дисципліна являє собою органічну складову змісту всебічної професійної підготовки.