ДІАГНОСТИКА ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКИХ ФАКУЛЬТЕТІВ У ПРОЦЕСІ ІНТЕГРАЦІЇ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКИХ ДИСЦИПЛІН - Карташова, Жанна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розглянуто організацію та результати діагностично-емпіричного етапу педагогічного експерименту, що спрямований на вимірювання реального стану фахової підготовленості студентів у процесі інтеграції інструментально-виконавських дисциплін. Фахову підготовкумайбутніх учителів музичного мистецтва розглядають як багатофункціональний процес, що сприяє виокремленню основних функцій інструментально-виконавської підготовки студентів, які забезпечуватимуть змістовну наповненість, якість і взаємодію всіх її структурних компонентів.