ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Воєвідко, Людмила (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розглядаються методи організації та форми самостійної роботи здобувачів вищої освіти з профільної дисципліни навчального плану – методики музичного виховання. Акцентується увага на різноманітності форм самостійної роботи студентів у виконанні навчальної та робочої навчальної програм із дисципліни. Наголошується на важливості самостійної роботи здобувачів вищої освіти із шкільними програмами “Музичне мистецтво” та виокремлено основні її вектори.