ПРАВОВА ДІЯЛЬНІСТЬ У СТРУКТУРІ ПРАВОВОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ - Підлісний, Євген (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті здійснено аналіз структури правової культури особистості студента, яка включає три компоненти: когнітивний, мотиваційно-ціннісний, діяльнісний. Розкрито правову діяльність як один із компонентів правової культури майбутніх економістів. Доведено, що він містить уміння та здатність до практичного застосування знань у вирішенні економічних завдань