МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОЇ РЕФЛЕКСІЇ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ В СИСТЕМІ ЙОГО ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ - Опалюк, Тетяна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті порушуються проблеми методичного забезпечення ефективності формування соціально-рефлексійної компетентності майбутнього вчителя, створення комплексу умов, сприятливих для реалізації саморозвивальних функцій у процесі його професійної підготовки.