ПРОГНОЗУВАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАМОВЛЕННЯ НА ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ - Онищук, Людмила (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розкрито змістову і процесуальну складові роботи науково-методичного семінару “Актуальні проблеми реформування змісту і структури навчання загальної середньої освіти”. проведеного на базі Ягнятинської загальноосвітньої школи Ружинського району Житомирської області; висвітлено результати дослідження проблеми прогнозування соціального замовлення на загальну середню освіту.