НАПРЯМИ РОБОТИ МАЙБУТНЬОГО ПСИХОЛОГА ІЗ СІМ’ЯМИ ПІДЛІТКІВ - Кобилянська, Тетяна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті здійснено аналіз чинників і характеристики ефективного виховання й розвитку підлітка в сім’ї. Встановлено, що сучасна сім’я не може забезпечити в повному обсязі виховання активної, творчої особистості, що легко адаптується до нових соціальних відносин. Доведено, що робота майбутнього психолога передбачає здійснення відповідної роботи із сім’ями підлітків.