PECULIARITIES OF TOURISM AND HOSPITALITY PROFESSIONALS’ FOREIGN BILINGUAL EDUCATION (TEACHING GERMAN AFTER ENGLISH) - Войнаровська, Наталя; Самохвал, Олеся (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Стаття присвячена питанням іншомовної білінгвальної освіти у немовних закладах, а саме – навчанню німецької на базі англійської студентів із туристичною та готельною спеціалізацією. Проаналізовано соціально-економічні та лінгвістичні передумови вибору німецької мови як найбільш поширеної другої іноземної.