ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБІВ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ ФАХІВЦІВ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ (НА ПРИКЛАДІ ІНОЗЕМНИХ МОВ) - Бондар, Наталія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті доведено, що самостійна робота виконує значну роль у процесі вивчення іноземних мов майбутніми фахівцями сфери туризму, оскільки вона підвищує ефективність навчання. Описано дистанційний курс з дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням” та обґрунтовано доцільність його використання для організації самостійної роботи.