МУЗЕЙНА ПЕДАГОГІКА У ДОШКІЛЬНІЙ І ПОЧАТКОВІЙ ОСВІТІ: СИСТЕМА РОБОТИ - Павленко, Юлія; Вільхова, Оксана (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Великий освітній потенціал феномену музею, його широкі можливості для реалізації сучасних підходів і принципів дошкільної і початкової освіти, визначають актуальність і доцільність систематичного використання елементів музейної педагогіки у роботі з дітьми з метою їх інтелектуального, емоційного й творчого розвитку