ВПЛИВ КИЇВСЬКОЇ ШКОЛИ РЕСТАВРАЦІЇ НА ФОРМУВАННЯ РЕСТАВРАЦІЙНИХ МАЙСТЕРЕНЬ КАМ’ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА - Якубовська, Ольга (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті подається стислий огляд формування київської школи реставрації, розглянуто специфіку формування вищої освіти в галузі реставрації. Визначено необхідність формування регіональної реставраційної освіти. Виявлено ознаки впливу київської школи реставрації на формування реставраційної справи у Кам’янці-Подільському.