ПРОГРАМА СПЕЦКУРСУ “МОДЕРНІЗАЦІЯ ПОЧАТКОВОЇ ЗАГАЛЬНОЇ МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ” У СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Турчин, Тамара (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті представлена програма спецкурсу “Модернізація початкової загальної музичної освіти в Україні”. Запропонована тематика лекційних, практичних і семінарських занять, завдання для самостійної роботи слухачів, визначається список рекомендованої літератури, міститься перелік тестів. Програма спецкурсу передбачає ознайомлення слухачів на курсах підвищення кваліфікації з інноваціями в методиці музичного навчання, які мають ґрунтуватися на гуманно-естетичному підході.