РОЗВИТОК ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Ситник, Тамара (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті розкриваються шляхи вдосконалення процесу формування творчих здібностей майбутніх педагогів, розкривається залежність розвитку педагогічної творчості вчителів і підвищення результативності навчально-виховного процесу від психолого-педагогічних умов, правильно визначених шляхів розвитку та реалізації творчої педагогічної діяльності.