ЕЛЕМЕНТИ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ РОБОТИ НА УРОКАХ СОЛЬФЕДЖІО ТА МУЗИЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ В ДМШ І ДШМ - Гріньова, Віталіна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті висвітлюються інноваційні форми роботи з музикантами-початківцями з використанням новітніх методів роботи на уроках сольфеджіо та музичної літератури.