РОЗВ’ЯЗУВАННЯ НЕСТАНДАРТНИХ АРИФМЕТИЧНИХ ЗАВДАНЬ ЯК СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Гнатенко, Ольга (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті аргументується, що системне використання нестандартних арифметичних завдань є невід’ємною складовою формування математичної компетентності учнів початкових класів, аналізуються вправи, запропоновані у навчальних матеріалах науково-педагогічного проекту “Інтелект України”, підручниках математики початкової школи