ЗАКОНОМІРНОСТІ ФОРМУВАННЯ СТУДЕНТА ЯК СУБ’ЄКТА НЕПЕРЕРВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ - Сагач, Оксана (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті визначено такі поняття, як “становлення” та “суб’єкт”; виокремлено та проаналізовано закономірності формування і розвитку студента як суб’єкта неперервного професійного зростання, що обумовлені внутрішніми механізмами актуалізації, розвитку, вдосконалення