ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ЕКОНОМІКИ - Олійник, Надія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У науковій статті розглянуто особливості підвищення якості професійної підготовки вчителя економіки. Схарактеризовано систему професійної підготовки майбутнього вчителя, що спрямована на формування особистісних якостей. Проаналізовано умови сучасної інтернаціоналізації освіти, що виявляються через інтегративні процеси сьогодення. Розглянуто перелік ключових компетентностей як уміння діяти на основі набутих знань професійного вибору та самореалізації.