ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ СПРЯМУВАНЬ У ДОШКІЛЬНІЙ ОСВІТІ В УМОВАХ СУЧАСНОГО РЕФОРМУВАННЯ - Кучинська, Ірина (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті висвітлюються психолого-педагогічні особливості організаційних спрямувань у дошкільній освіті в умовах сучасного реформування. Акцентується увага на організаційній культурі, управлінських уміннях, професійній компетентності керівника дошкільного навчального закладу.