РОЛЬ ШКІЛЬНОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ ОСВІТИ У ФОРМУВАННІ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТАРШОКЛАСНИКІВ - Ковчин, Наталія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Стаття присвячена аналізу ролі шкільної економічної освіти в процесі формування підприємницької компетентності учнів старших класів. Обґрунтована актуальність нашої проблеми, визначені мета, завдання наукового дослідження. Визначено поняття “підприємницька компетентність” та її зв’язок з ключовими компетентностями учнів.