ФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ - Гуменюк, Ірина (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Стаття присвячена дослідженню проблеми формування підприємницьких якостей студентів педагогічних спеціальностей. З’ясовано сутність поняття “підприємницька компетентність”, визначено його структуру, окреслено змістове наповнення кожного елемента відповідно до навчальної програми курсу “Українська мова за професійним спрямуванням”.