УПРАВЛІНСЬКІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ ВИКЛАДАЧА В УМОВАХ ЗВО - Горбатюк, Оксана (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті здійснено теоретичний аналіз функцій, структури та компонентів діяльності викладача закладу вищої освіти. Визначено специфіку формування педагогічної культури викладача як професійної. Схарактеризовано управлінські завдання професійно-педагогічної культури педагога вищої ланки освіти. Запропоновано особливі форми розвитку, організації та моніторингу формування професійно-педагогічної культури педагога ЗВО.